O nás

chef

Marek Gura

Šéfkuchár
Marek Gura pochádza spod Tatier, z historického mesta Kežmarok. Gastronómia si ho podmanila už v detstve, kedy mal možnosť nahliadnuť do sveta chutí a vôní vďaka svojmu otcovi, ktorý pracoval ako manažér v hotelových zariadeniach vo Vysokých Tatrách. Tento svet ho očaril a už nikdy nepustil.

Slovo šéfkuchára

Milí naši hostia!

Dovoľte mi privítať Vás v priestoroch klubovej reštaurácie Racquet Club Restaurant a vysloviť želanie, aby ste sa u nás cítili príjemne a s pôžitkom si vychutnali každé sústo, ktoré sa k Vám na tanieri dostane...

V čase, keď sme tvorili koncept reštaurácie, zamerali sme sa na to, aby sme vedeli ponúknuť menu, z ktorého by si každý vedel vybrať to, čo mu chutí a čo my s láskou pripravíme z kvalitných surovín. Inšpiráciu nachádzame v svetovej gastronómii, ktorú radi kombinujeme s tou našou slovenskou. Kladieme dôraz na to, aby suroviny pochádzali od lokálnych dodávateľov, boli vždy čerstvé a prvotriednej kvality. Veríme, že súhru sa nám podarilo vytvoriť aj v rámci priestorov reštaurácie, ktoré, ako dúfame, pekne harmonizujú s okolitým prostredím tenisového areálu.

Marek Gura
šéfkuchár

Koncept reštaurácie

V aktuálnom menu reštaurácie Racquet vždy nájdete kúsok tradičnej kuchyne, inšpiráciu svetovou gastronómiou, moderné spôsoby prípravy, čerstvé, lokálne a sezónne suroviny. U nás pocítite súhru lásky k vareniu a prvotriednej kvality jednotlivých ingrediencií.

Čas, ktorý strávite v Racquet, si vychutnáte. Tu môžete spomaliť a oddýchnuť si od zhonu veľkomesta.